17 aug

Gesubsidieerd Ontwikkeladvies

 

Wil jij eens bewust stilstaan bij je loopbaanwensen en -mogelijkheden voor nu , straks en de toekomst? Wil jij zicht krijgen op wat er mogelijk is voor jou en wat jij de arbeidsmarkt te bieden hebt? Wil jij een gericht actieplan voor je werkende toekomst? Dan is het gratis Ontwikkeladvies vast iets voor jou!

 

Vanaf  1 augustus 2020 kan iedereen die werkt of werk zoekt, gebruik maken van een Ontwikkeladvies bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Dit korte loopbaantraject wordt gratis ter beschikking gesteld door het ministerie van SZW. Dit is een onderdeel van het steunpakket NL leert door.

Voor wie?

Voor iedereen die behoort tot de beroepsbevolking: ouder dan 18 jaar, inclusief mensen met een WW uitkering en ZZP-ers.

Coach vinden?

Een gekwalificeerde loopbaancoach vind je via de website van beroepsvereniging Noloc. Ook ik sta hierbij! Meer info over mijn werkwijze vind je op mijn website. Uiteraard kun je mij daar ook via contactformulier benaderen voor een aanmelding of een sparmomentje! De gesprekken kunnen in overleg op verschillende locaties en er is ook een online mogelijkheid.

Grijp je kans en maak werk van je ontwikkeling! Meld je aan, de subsidiepot is royaal maar niet eindeloos!

 

Lydia van Diggelen

Noloc geregistreerd loopbaanprofessional

VitaLy Consulting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *