03 aug

NL leert door: ontwikkeladvies gratis voor iedereen!

Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs banen die verdwijnen, zeker nu. Herkenbaar? Dan is het gratis loopbaanadvies van NL leert door interessant voor jou. Je krijgt als werkende of werkzoekende de mogelijkheid om gratis ontwikkeladvies aan te vragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Het NL leert door: Ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring en wensen.

Gratis scholingstrajecten

Later in dit najaar is het ook mogelijk om een gratis (online) scholingstraject te volgen. Je kunt hierbij kiezen voor een kortdurende cursus, vakgerichte bijscholing, vakgerichte module of oriëntatie op omscholing. Dit is een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Ook handig: de subsidieaanvraag voor loopbaanadvies en scholingskosten wordt gedaan door de adviseur of opleider. Je hoeft dus geen geld voor te schieten.

Gratis loopbaanadvies

Vanaf 1 augustus kun je starten met een kort gratis loopbaantraject, het NL leert door: Ontwikkeladvies. Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door. Van werkzoekenden tot werkenden, flexwerkers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers. Maak je als ondernemer gebruik van NOW 2.0? Attendeer je werknemers dan op NL leert door en voldoe hiermee aan de NOW 2.0-inspanningsverplichting om scholing te stimuleren.

Loopbaanprofessional

Het NL leert door: Ontwikkeladvies wordt uitgevoerd door gekwalificeerde loopbaanprofessionals. Ook ik ben 1 van deze Noloc geregistreerde loopbaanprofessionals en ga dit Ontwikkeladvies graag met je aan. In 2019 heb ik al met veel succes het gesubsidieerde traject Ontwikkeladvies 45+ gedaan met tientallen 45+-ers.  Een greep uit de reacties van deelnemers op het Ontwikkeladvies:

“Heerlijk dat ik hier gericht aandacht aan mijzelf en ontwikkeling besteed”,  “Goed eens vanuit ander perspectief te kijken, in mogelijkheden te denken”, “Ik hoef niet te blijven ploeteren, ik kan actie nemen en regie nemen. Zelfs waarde toevoegen!” en “Ik kan stap voor stap zaken veranderen, dat geeft rust en overzicht”.

Wil je meer weten over mijn werkwijze bij Ontwikkeladvies , meer achtergrondinformatie of wil je je aanmelden? Dan verwijs ik je naar de uitgebreidere informatie op mijn website.

Op de website  Hoe werkt Nederland  staat meer algemene achtergrondinformatie over de subsidieregeling NL leert door: gratis ontwikkeladvies en gratis (online) scholing.

Lydia van Diggelen

Noloc geregistreerd loopbaanprofessional

www.vitaly.consulting

loopbaan | inzetbaarheid | vitaliteit | ontwikkeladvies

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *